Het einde van ISDN – Stap nog tijdig over op VoIP

Een product waar bijna iedereen direct of indirect wel eens in het verleden mee te maken heeft gehad, ook als je het wereldwijde web (www) op wilde.

In de jaren ‘90 werd internetten en e-mail populair, maar was slechts mogelijk door gebruik te maken van een inbelmodem met lage snelheden. Maar als je een fax wilde versturen, of een telefoongesprek wilde starten, dan kon dit niet tegelijk. Met ISDN konden al deze zaken wél tegelijk! ISDN kon uiteraard ook voor meer doeleinden gebruikt worden. Denk aan camera- of alarmsystemen, of telefoneren met meerdere mensen tegelijk.

Tot op de dag van vandaag wordt ISDN nog steeds gebruikt. Vaak omdat het overstappen als eng wordt ervaren of men simpelweg geen idee heeft dat het gebruikt wordt. Toch is de tijd aangebroken om uw ISDN-verbinding(en) te vervangen. ISDN houdt namelijk op met bestaan en KPN is gestart met het opruimen! Dit zou zomaar kunnen betekenen dat uw telefooncentrale plots niet meer werkt en uw bedrijf dus telefonisch niet meer bereikbaar is.

Officieel stopte ISDN al per 1 september, maar de periode is wat verlengd zodat er nog tijd is om alsnog over te stappen. Gelukkig zijn er goede alternatieven die ook nog eens sneller, veiliger en goedkoper zijn. En voor uw telefonie is er VoIP!

Stap nu over voor het te laat is! Laat eXperIT uw ISDN-verbinding vervangen met een alternatief naar uw wensen. Ook kan uw fysieke telefooncentrale vervangen worden door een Cloud centrale (hosted VoIP) met behoud van uw huidige telefoonnummer(s). Lees meer hierover: https://www.experit.nl/diensten/voip-telefonie.

We hebben reeds veel (nieuwe) klanten mogen helpen dus neem snel contact op met eXperIT voor een oplossing op maat!