Bij de eerste kennismaking spraken we met de klant enkel over het vervangen van de werkplek hardware. Tijdens de vervolggesprekken kwam ook de manier waarop het IT landschap ingericht was aan bod en bleek dat een complete migratie naar het Microsoft 365 platform een mooie stap zou zijn om de lokale server infrastructuur uit te faseren en toekomstgericht te werk te gaan.

Na een migratie van alle mailboxen naar het Microsoft Exchange Online platform werd in goed overleg binnen een kort tijdbestek alle overige data verhuisd naar Microsoft Sharepoint Online. Belangstellenden werden na de migratie middels persoonlijke kennissessies geïnstrueerd hoe om te gaan met de nieuwe manier van werken. Tijdens deze sessies werden diverse facetten behandeld zoals het on- en offline werken alsook het gebruik van het populaire Microsoft Teams om optimaal samen te werken.

Om volledig bij te zijn met alle infra is tevens de complete netwerkomgeving vernieuwd en uitgebreid met een dekkend Wi-Fi signaal in alle panden.

Als kers op de taart zijn we beloond met een meerjarig contract waarmee Instituut Clingendael het vertrouwen bevestigd om het ICT beheer uit te voeren.

Meer weten hoe eXperIT een opdracht als deze aanvangt en succesvol uitvoert? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.