Recent mochten we Stichting Stunt toevoegen aan ons mooie klantenbestand.

Stichting Stunt is een organisatie die zich sinds haar oprichting in 2006 richt op het begeleiden van jongeren en volwassenen die door welke omstandigheden dan ook zijn aangewezen op een uitkering. De begeleiding richt zich primair op het vinden van werk. Op korte of langere termijn.

De hoofdwerkzaamheden van Stichting Stunt bestaan uit het aanbieden van activerings-, participatie en leerwerktrajecten in opdracht van de Gemeente Delft met als doel de zelfredzaamheid van deelnemers maximaal te ontwikkelen en deze waar mogelijk te begeleiden naar betaald werk of een opleiding.

Met ruim honderd deelnemers en vrijwilligers in acht leerwerkbedrijven hebben ze een prachtorganisatie: Sociaal, duurzaam, kleinschalig én zakelijk. De mensen bij Stichting Stunt doen vrijwilligerswerk, of ze bieden een leerwerktraject richting betaald werk, in samenwerking met de gemeente Delft. Ze doen werk dat bij hen past.

Voor iedereen die door omstandigheden nog niet toe aan regulier werk, hebben ze plek. Waarom ze doen wat ze doen? Omdat we weten dat thuiszitten niemand verder helpt. Omdat ze weten dat een dag met een doel zorgt voor een voldaan gevoel. En omdat ze weten dat hun producten en diensten zo mooi zijn dat ze er samen de markt mee veroveren. In de werkplaatsen en het naaiatelier maken ze unieke producten van restmaterialen voor (zakelijke) opdrachtgevers. Duurzaamheid, social return en co-creatie zijn hierbij hun toverwoorden.

MVO en eXperIT

Wat je als mens ook onder maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) verstaat, feit is dat het uiteindelijk gaat om als bedrijf (mede)verantwoordelijkheid te dragen voor de maatschappij.

Als ICT leverancier vinden we het lastig om maatschappelijk verantwoord ondernemen rechtstreeks in te zetten maar proberen we ons steentje bij te dragen door organisaties zoals Stichting Stunt te ondersteunen in hun transitie naar een goed werkende IT-omgeving naar moderne maatstaven binnen hun budget.

Microsoft Non-Profit

Door onze kennis als Microsoft partner kennen we diverse mogelijkheden welke er beschikbaar zijn voor Non-Profitorganisaties. Zo weten we technologiedonaties en kortingen voor Non-Profitorganisaties op correcte wijze in te zetten en de kosten te verlagen.

Meer weten over Stichting Stunt?

Wij zijn enthousiast en raken niet uitgepraat over deze bijzondere organisatie. Oordeel zelf en kijk op hun website of ga eens bij ze lunchen!