Wat gebeurd er als je op een bericht met phishing link klikt? Je organisatie kan ten prooi vallen aan geldverlies, dataverlies, reputatieschade én er is een verhoogde kans op meer cyberaanvallen.

Tenzij het bericht met de link afkomstig is van het eXperIT Managed Cybersecurity Training platform.

Onze gepersonaliseerde phishingsimulaties zijn overtuigend genoeg om wie dan ook in de val te lokken. Wanneer dit gebeurt komt het zogeheten slachtoffer vanzelf in contact met onze Phishing Academy waar hij of zijn alles te weten komt over cybersecurity en in no-time een volleerd cyberexpert wordt.

90% van alle cyberaanvallen start bij een menselijke fout en is het is een feit dat niet minder dan 7% van alle werknemers een verdachte e-mailbijlage opent. Daarom zetten we met onze Managed Cyber Awareness Training in op de menselijke kant van Cybersecurity.

Niet alleen systemen maar zeker mensen zijn steeds vaker het doelwit van hackers, omdat zij worden gezien als de zwakste schakel. De enige manier om hier iets aan te doen, is door hen in contact te laten komen met the real thing, maar dan binnen een veilige en gecontroleerde omgeving. Zo brengen we mensen zelfvertrouwen bij, zodat ze weten wat te doen wanneer ze oog in oog staan met een echte bedreiging.

Mensen denken niet, ze klikken. Zeker wanneer:

  • Het phishingbericht kort is en to the point
  • Het bericht een vraag om hulp bevat
  • De ontvanger de afzender denkt te kennen (de kans op een klik stijgt met 30%!)
  • Het phishingbericht een verwijzing bevat naar een actueel onderwerp

We verbeteren de Cyberweerbaardheid van organisaties door werknemers op te leiden op een volledig geautomatiseerde manier. Wij garanderen permanente gedragsverandering dankzij een combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingssessies, actieve rapportage en analyses.

Door gebruik te maken van AI gedreven trainingssoftware koppelen we gepersonaliseerde en realistische phishing simulaties aan een online opleidingstraject.

Wat doet ons trainingsplatform?

  • Geautomatiseerde, phishing simulaties aangestuurd door kunstmatige intelligentie (AI) in alle veelvoorkomende talen, gepersonaliseerd per individuele ontvanger
  • Ieder type phishing: spear phishing, CEO-fraude, NSFW, industrie- en taakgerelateerd. Zelfs Sms-phishing (smishing) is aanwezig!
  • Opleiding in onze Online Academy (info-graphics, video’s, quizjes) over verschillende cybersecurity gerelateerde topics
  • Geavanceerde rapportage van de prestaties binnen de organisatie op niveau van de ontvanger en/of per afdeling
  • Diepgaande privacy- en securitymaatregelen: ISO 27001 compliant en GDPR/AVG-proof

Phishing Academy

Onze interactieve opleiding leert de gebruikers cyberdreigingen herkennen en hiermee om te gaan. 

Gebruikers krijgen toegang tot korte quizjes, infographics, informatieve artikelen, korte video’s en nog veel meer. Van Phishing, Vishing en Smishing over malware, trojan horses en ransomware tot wachtwoord hygiëne, veilig netwerkgebruik en algemene cybersecurity best practices.

Certificaten en Rapportage

Werknemers verdienen certificaten die hun kennis aantonen.

Middels diepgaande rapportage bieden we uw organisatie inzage in de zwakke plek(ken) binnen de ondernemening zodat deze ontdekt en verholpen kunnen worden. Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen voor werknemers en organisatie.

Het eXperIT Managed Cybersecurity Training platform is bedacht door onderwijsspecialisten, ontwikkeld door cybersecurity-experts en gebaseerd op neurowetenschap en gamification.

Ga voor een zero-incident rate door het gedrag van werknemers te veranderen!

Meer weten of hulp nodig?

Uiteraard helpen we u graag verder. Neem gerust contact op via sales@experit.nl.