Over eXperIT

eXperIT zorgt voor heldere ICT oplossingen in elke sector.

eXperIT is een ervaren partner in het bouwen, ondersteunen en onderhouden van betrouwbare en kwalitatieve ICT oplossingen voor een breed scala aan bedrijven in diverse sectoren. Wij leveren een verscheidenheid aan oplossingen: Applicatiebeheer, IT Infrastructuurbeheer, Eindgebruikers beheer, Cloud oplossingen, Hosting & E-mail, Hardware & Software en VoIP telefonie. Wij zijn klantvriendelijk, enthousiast en toegewijd.

Onze ‘extra’s’ gaan ver: van advies en consult tot 24/7 monitoring, site surveys en system scans. Altijd met oprechte interesse in uw bedrijf. Daarom hebben we een open en communicatieve relatie met onze klanten en doen we alles wat binnen ons bereik ligt om u te helpen. Het resultaat? Een toonaangevende service en ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening. Onze betrouwbare systemen stellen ons in staat uw bedrijfsactiviteiten op de juiste manier te ondersteunen.

Samen met onze snelle en veerkrachtige serviceverlening krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient. Zo kunt u zich focussen op uw business en niet op de hulpmiddelen. Door de diversiteit van ons klantenbestand zijn wij in staat voor elke situatie een passende oplossing te bieden.