Cloudoplossingen

Werken in de cloud


De cloud verandert de manier waarop we IT-omgevingen inrichten, bouwen en beheren. Bij een traditionele omgeving is er altijd sprake van over- of ondercapaciteit. Beide zijn niet optimaal voor de kosten en de gebruikers van de systemen. Door gebruik te maken van cloud oplossingen kunt u uw IT-omgeving exact afstemmen op de behoefte van uw organisatie. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de flexibiliteit van uw organisatie, maar levert ook een aanzienlijke besparing op de kosten van uw huidige IT-omgeving.

 • Virtual Private Server (VPS)

  Heeft u een eigen server nodig, maar wilt u nu en in de toekomst flexibel blijven? De aanschaf van een eigen server is een flinke investering. Bovendien moet u bij de aanschaf al nadenken over wat er in de toekomst eventueel wenselijk is. Een VPS server is ideaal voor bedrijven die de volledige controle willen hebben over de software en configuratie van de server.

 • Overstappen op de cloud

  U hoeft niet direct volledig over te stappen op de cloud. U kunt bepaalde onderdelen van uw IT-omgeving verplaatsen naar de cloud, zodat u de voordelen ervan zelf kunt ervaren. In dat geval kiest u voor een Hybride cloud. Kiest u een Private cloud, dan bent u verzekerd van een volledigheid in veiligheid en controle. Alle service en infrastructuur is bij de Private cloud onderhouden in een privé netwerk.

 • Office 365

  Ontdek wat Office 365 voor uw organisatie kan betekenen. De bekende Microsoft software, maar dan als online dienst. Office 365 is een hybride model dat een krachtige combinatie biedt tussen lokaal geïnstalleerde software (Microsoft Office) en services die in de cloud draaien. Dit brengt de mogelijkheid om zowel lokaal als online te werken.

 • ownCloud

  ownCloud synchroniseert files tussen uw computer, tablet en smartphone. Ook kunt u files delen met andere mensen via e-mail. Verder heeft ownCloud nog een aantal handige functies, zoals synchroniseren en delen van kalenders, contactpersonen en bookmarks. Zo wordt uw data toegankelijk waar en wanneer u dat wilt. Bij eXperIT informeren wij u graag over de voordelen van ownCloud.