Publieke sector

Transparantie en openheid. Ook in ICT.

Transparantie en openheid zijn van belang binnen de publieke sector. Bij eXperIT begrijpen we dat en helpen we graag mee aan een inzichtelijke IT structuur die prettig werkt voor beheerder en gebruiker. Van maatwerk projecten …

Wilt u meer weten over wat eXperIT kan bieden voor uw bedrijf binnen de publieke sector? Neem direct contact met ons op.

Woningcorporaties

Woningcorporaties krijgen een steeds grotere verantwoordelijk van de overheid voor het goed laten functioneren van de totale woningmarkt in Nederland. Passende IT systemen zijn onmisbaar. Van volledig ingerichte infrastructuren tot applicatiebeheer en gerichte oplossingen voor telefonie.

Lokale overheden

Lokale overheden worden steeds meer afgerekend op prestaties, effici├źntie en een klantgerichte dienstverlening. Bovendien volgen IT ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Samenwerking en schaalvergroting moeten leiden tot kostenreductie en professionalisering bij gemeenten, provincies en waterschappen. Hiervoor dienen overheidsorganisaties flexibiliteit en stabiliteit te combineren met transparantie en rechtmatigheid. Digitalisering en cybercrime dwingen lokale overheden tot een integrale kijk op informatiebeveiliging.

Bij eXperIT begrijpen we de urgentie van veilige en betrouwbare systemen en netwerken. Wij zijn een betrouwbare en transparante partner met veel kennis en ervaring binnen de publieke sector.