Applicatiebeheer

Administratiesystemen, communicatietools en CRM-systemen. Binnen de meeste organisaties bevinden zich een toenemend aantal applicaties die allen up-to-date en veilig behoren te blijven. Het functioneren van deze applicaties heeft een directe impact op de productiviteit van uw medewerkers. Met functioneel applicatiebeheer realiseert u kleine of grote aanpassingen aan de inrichting om voortdurende veranderingen binnen de organisatie te kunnen ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wanneer u het applicatiebeheer uitbesteedt aan eXperIT profiteert u van specialistische kennis, continuïteit binnen het applicatielandschap en kostenbesparing. Het is ons doel u volledig te ontzorgen van het beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw applicaties. Zo blijven uw medewerkers zorgeloos gebruikmaken van betrouwbare, beschikbare, veilige en up-to-date applicaties.

Wij onderscheiden ons door proactief beheer, waardoor wij een groot gedeelte van eventuele problemen op kunnen lossen, voor uw organisatie daar hinder van ondervindt.

Applicatiebeheer op afstand

Er zit veel tijd en kennis in het goed beheren van uw applicaties. Het uitbesteden van uw applicatiebeheer kan een logische keuze zijn wanneer u hier de capaciteit niet voor heeft. Bij applicatiebeheer op afstand belt u de eXperIT Helpdesk of neemt de applicatieleverancier contact op met eXperIT wanneer een aanpassing gedaan moet worden. Wij zorgen dan dat uw applicaties binnen korte termijn up to date zijn en weer naar behoren functioneren.

Applicatiebeheer op afroep

Heeft u zelf redelijke kennis van applicatiebeheer, maar wilt u lastigere taken graag uitbesteden? Dan is applicatiebeheer op afroep ideaal voor uw bedrijf. De verantwoordelijkheid en het initiatief liggen bij u, maar u roept onze hulp in wanneer dat nodig is.

Incidenteel applicatiebeheer

eXperIT kan ook incidenteel worden ingeroepen. Hiervoor kunt u kiezen wanneer u zelf prima in staat bent het applicatiebeheer uit te voeren. Wanneer u toch tegen lastige keuzes aanloopt, zijn wij beschikbaar om u te ondersteunen en te adviseren.