Hosting & E-mail

Managed VPS

eXperIT beheert uw Managed VPS dag en nacht en zorgt dat deze continue bereikbaar is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het netwerk, besturingssysteem en de hardware. Daarnaast zorgt eXperIT voor een dagelijkse back-up van uw systemen.

Kijk hier wat eXperIT kan doen voor uw bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Natuurlijk kan eXperIT in andere sectoren ook van dienst zijn bij uw IT vraagstukken.

Domeinnaam registratie

Als u een website of webshop wilt starten heeft u een domeinnaam nodig. Het kiezen van een passende en goed te onthouden domeinnaam is niet makkelijk. eXperIT helpt u graag bij het kiezen van een domeinnaam waarmee u een uniek webadres creëert op het internet. Uiteraard verzorgen wij ook de ruimte waar uw website terecht kan.

SPAM filtering voor e-mail

E-mail is onmisbaar als communicatiemiddel in de hedendaagse zakenwereld. Spam blijft de grootste bedreiging van productiviteit en systeemefficiency in e-mailcommunicatie. Een groot deel van de binnenkomende e-mail bestaat uit spam. U kunt zich voorstellen dat het binnenhalen van al deze ongewenste e-mail een enorme impact op uw netwerk kan hebben. eXperIT vermindert de belasting op uw bestaande mailserver door alle inkomende e-mail te filteren, voordat het uw netwerk bereikt.