Zakelijke dienstverlening

Thuis in ICT voor het bedrijfsleven

Actief monitoren en wanneer nodig een behulpzame supportdesk bieden. Door middel van werken in de cloud bent u flexibel en niet locatiegebonden. Binnen de zakelijke dienstverlening heeft eXperIT ervaring met verschillende organisaties. Waar uw bedrijf ook voor staat, met de service van eXperIT weet u zeker dat de veiligheid en continuïteit gewaarborgd wordt.

Wilt u meer weten over wat eXperIT kan bieden voor uw bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening? Neem direct contact met ons op.

Administratie & Accountantskantoren

Binnen de administratie en accountancy zijn integriteit en vertrouwelijkheid belangrijke speerpunten. eXperIT deelt deze speerpunten en verzekert u van vakbekwame en professionele hulpverlening op het gebied van uw IT vraagstukken. Van koppelingen tussen diverse softwarepakketten als Exact of Twinfield, tot het volledig in de Cloud werken en toch de hoogste garantie voor veiligheid.

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Beheert u vastgoed of bent u makelaar en zoekt u naar een betrouwbare en professionele IT specialist? eXperIT begrijpt uw behoeften en biedt u graag advies op maat. Bereikbaarheid en een overzichtelijk systeem zijn voor u van belang. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden binnen uw bedrijf en bel direct voor een afspraak.

Transport & Logistiek

eXperIT heeft ruime ervaring binnen de logistieke sector. Uw logistiek planningssysteem blijft met een goed netwerkbeheer dag en nacht real-time monitoren. We denken graag met u mee over passende oplossingen voor uw netwerkbeheer. Wilt u meer weten of advies over wat eXperIT kan bieden voor uw bedrijf? Stuur ons een e-mail.