Nu ook Gigasnel zakelijk glasvezel voor bedrijventerreinen in Delft en Delfgauw!

DELTA Netwerk en officiële partners zoals eXperIT hebben de handen ineengeslagen voor collectieve verglazing en betaalbaar glasvezel internet van de bedrijventerreinen in Delft en Delfgauw. De volgende gebieden komen hiervoor in aanmerking:

Delft:

  • Schieoevers Zuid
  • Delftechpark
  • Rotterdamseweg Zuid

Delfgauw:

  • Ruyven

Met ruim 20 jaar aan ervaring heeft het team van eXperIT alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project. Deze samenwerking stelt u in staat om zich aan te sluiten bij een gemeenschap van gelijkgestemde bedrijven die streven naar betrouwbare en razendsnelle connectiviteit.

Door de gezamenlijke expertise bieden wij u de hoogst mogelijke service, connectiviteit én stabiliteit via het Gigasnelle glasvezel netwerk van Delta Netwerk.

Dankzij Delta Netwerk kunnen we u een scala aan voordelen bieden, allemaal verpakt in één handige bundel. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Het is supersnel (binnen no time kunt u grote bestanden up- en downloaden)
  • Het is veilig en stabiel (uw bedrijfsinformatie is in goede handen)
  • Zorgeloos werken in de cloud (u heeft overal supersnel toegang tot uw data)
  • Ideaal als back-up lijn (doorwerken tijdens een storing bij de andere internetprovider)

Als u zich nu tijdens deze vraagbundeling opgeeft wordt uw pand kosteloos aangesloten!

De vraagbundeling periode start op 28 augustus en eindigt op 18 november 2023. Als er een minimum van 25% van de ondernemers uit de opgegeven gebieden akkoord gaat met een glasvezel abonnement, wordt de aanleg van de verbinding naar uw voordeur in gang gezet. Aansluitingen welke ná de vraagbundeling worden aangevraagd betalen €1570 vastrechtvergoeding en minimaal €1000 aanlegkosten.

Voor Gigasnel en betaalbaar glasvezel internet bent u bij ons aan het goede adres!

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Indien gewenst komen we bij u langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarbij wij met u mee kunnen denken over de oplossingen die u zoekt en het beste past.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: +31 15 212 92 68. Voor dit project kunt u ons ook benaderen via sales@experit.nl.