Keeper is ’s werelds best beoordeelde oplossing voor wachtwoordbeheer die uw bedrijf helpt beschermen tegen datalekken en cyberdreigingen. Het beschermt miljoenen mensen en duizenden bedrijven wereldwijd als de vertrouwde en bewezen oplossing.

Na het genereren van supersterke, willekeurige wachtwoorden, bewaard Keeper ze veilig in een digitale kluis en maakt veilig delen tussen gebruikers en teams mogelijk. Creëer eenvoudig gedeelde teammappen en beperk of gebruikers records kunnen toevoegen, verwijderen, aanpassen of delen.

Keeper treedt buiten de gebaande paden met identiteits-, MFA-, IGA-, HSM- en SIEM -oplossingen waaronder Azure AD en vele andere. Gepatenteerde integratie met Single Sign-On (SAML 2.0)-oplossingen en SCIM-toevoeging biedt gebruikers een wachtwoordloze aanmeldingservaring terwijl tegelijkertijd zero-knowledge beveiliging wordt gewaarborgd.

Keeper Enterprise

Als partner van Keeper zet eXperIT helpen we bedrijven grip te houden op het veilig gebruiken van wachtwoorden welke individueel of binnen een team worden opgeslagen. Door gebruik te maken Keeper Enterprise met Single Sign-On (SSO) zorgen we er voor dat bij in- en uitdient treden van medewerkers de toegang tot wachtwoorden correct wordt toegepast.

Dark web monitoring is een belangrijke tool die bedrijven en mensen inzicht geeft in welke informatie over hen beschikbaar is op het dark web. Een dark web monitoring tool werkt door duizenden websites te scannen, te zoeken naar uw inloggegevens en persoonlijk identificeerbare informatie (PII). Niet alle dark web monitoring tools en services zijn echter hetzelfde gebouwd.

Verschillende services bieden verschillende functies bij het scannen van lijsten met gestolen inloggegevens en persoonlijke gegevens. Veel gratis tools kunnen u bijvoorbeeld vertellen dat uw inloggegevens op het dark web zijn gelekt, maar bieden geen oplossing om de situatie snel te verhelpen. Betaalde dark web-monitoringservices, zoals BreachWatch van Keeper, zijn vaak een betere optie dan gratis tools, omdat u niet constant uw inloggegevens hoeft te controleren. BreachWatch doet het voor u.

We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op via sales@experit.nl voor uitleg of een sneller prijsopgave.