Microsoft-klantovereenkomst

Als partner in het Microsoft Cloud Solution Provider-programma (CSP) moet eXperIT de voorwaarden van Microsoft controleren, inclusief het aanvaardbare gebruik van de producten en diensten van Microsoft van onze klanten.

De Microsoft-klantovereenkomst (MCA) bevat de voorwaarden van Microsoft voor onlineservices van Microsoft, zoals Office 365 of Microsoft Azure.

Om gebruik te kunnen maken van de Microsoft Online Services, dient u akkoord te zijn met deze voorwaarden. Voorheen was het mogelijk dat eXperIT als partner namens u instemden met de Microsoft Cloud Agreement / Microsoft-klantovereenkomst. Vanaf heden moet eXperIT uw acceptatie verzamelen en documenteren.

Wat verwachten we van u:
Lees de Microsoft-klantovereenkomst en gebruik het onderstaande formulier waarmee u verklaart dat u de overeenkomst hebt gelezen en accepteert. Zolang u geen bevestiging van de acceptatie heeft verstrekt, kan eXperIT geen (nieuwe) bestellingen (wijzigingen in de door u afgenomen Microsoft Office 365 producten) meer plaatsen of de bestaande licenties wijzigen.

De volledige versie van de Microsoft-klantovereenkomst kunt u inzien via de onderstaande link: